بخش‌های اصلی
آشنایی با انجمن::
اخبار::
کتب تازه چاپ شده اعضا::
بخش آموزش::
کمیته ها::
سمینارها و کارگاهها::
مراکز مرتبط::
آلبوم تصاویر::
تالارهای بحث و گفتگوی علمی::
جایزه دکتر گیتی::
تبلیغات::
موزه انجمن ::
استخدام::
::
IBRO Newsletter

IBRo News

FAOPS Newsletter
Faops

phypha journal

خبرنامه
IMAGE
جستجو در پایگاه

جستجوی پیشرفته
:: سکته قلبی و قهوه ::
IBRO school

 

ارتباط بین مصرف قهوه و سکته قلبی
جدیدترین بررسی انجام شده در خصوص رابطه بین مصرف قهوه و خطر بیماری‌های قلبی- عروقی نشان می‌دهند که مصرف قهوه می‌تواند خطر وقوع سکته مغزی (ischemic stroke) را در جمعیت عمومی کاهش دهد. در تحقیقی که توسط محققین ایتالیایی انجام گرفته و نتایج آن اخیراً در همایش انجمن هیپرتانسیون اروپا ارائه شده است، بر این موضوع تأکید شده است که مصرف قهوه نه تنها خطر سکته مغزی را افزایش نمی‌دهد بلکه مصرف متوسط آن (یک تا سه فنجان در روز) می‌تواند مانع از بروز این عارضه شود. این بررسی به روش متا- آنالیز فقط بر روی جمعیت عمومی صورت گرفته و افراد مبتلا به بیماری‌های قلبی- عروقی یا سایر بیماری‌ها را شامل نمی‌شود.
منبع:

D'Elia L, Cairella G, Garbagnati F, et al. Moderate coffee consumption is associated with lower risk of stroke: meta-analysis of prospective studies. J Hypertension 2012; 30 (e-Supplement A):e107

دفعات مشاهده: 5592 بار   |   دفعات چاپ: 1208 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 209 بار   |   0 نظر

کد امنیتی را در کادر بنویسید >
   
سایر مطالب این بخش سایر مطالب این بخش نسخه قابل چاپ نسخه قابل چاپ ارسال به دوستان ارسال به دوستان
Persian site map - English site map - Created in 0.045 seconds with 922 queries by yektaweb 3461